Privat (inkl. moms)Företag (exkl. moms)
Privat (inkl. moms)Företag (exkl. moms)

HLR-utbildningar

HLR-utbildning och andra utbildningar som kan rädda liv

Vi på Medigo erbjuder många olika utbildningar som tex HLR-utbildningar som fokuserar på att hjälpa människor som svävar i livsfara. De flesta av våra utbildningar kan hållas förlagda på plats, hos företag och föreningar runt om hela Sverige. Vår utbildning Vuxen HLR med Hjärtstartare är särskilt populär, och ger dig rätt förutsättningar för att rädda liv om olyckan är framme. Vi frågor maila oss bara så hjälper vi dig! [email protected]

Varför utbilda dig hos Medigo!

Vår utbildning i hjärt-lungräddning följer Svenska HLR-rådets riktlinjer för att säkerställa högsta kvalitet. Kurserna är praktiskt inriktade och leds av erfarna instruktörer, vilket gör lärandet effektivt och engagerande. Genom realistiska dockor och övningshjärtstartare får du hands-on erfarenhet för att agera vid hjärtstopp.

Vad säger våra lagar?

Enligt arbetsmiljöverket behöver företag utbilda i Först Hjälpen. Med första hjälpen menas de hjälpinsatser som måste genomföras direkt då en person blivit skadad eller akut sjuk. Det kan exempelvis vara att hålla en person vid liv fram till att ambulansen kommer eller att minska skadorna genom att genast
spola ögonen om någon har fått stänk av frätande ämne. Första hjälpen innebär också att se till att den skadade eller sjuke kommer under vård. För att klara av detta behöver man ha en beredskap för första hjälpen.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att gå en av våra utbildningar, så föreslår vi att du kontaktar oss via intresseanmälan nedan. Självklart kan du även ringa eller skicka oss ett mail, om du föredrar det som kontaktväg. Vi återkommer till dig så fort vi har möjlighet.