Hyra Hjärtstartare

Hyr hjärtstartare med service och support

Många företag och föreningar föredrar att hyra hjärtstartare. Support och underhåll ingår under hela avtalstiden. Du slipper den initiala investeringen och betalar istället bara en låg månadskostnad. Efter avtalstiden kan du lämna tillbaka eller byta till ny utrustning. Eller förlänga befintligt avtal.

Hyrpaket - Philips Heartstart

Hyrpaket 1

Hyrpaket 1

Hyrpaket 2

Hyrpaket 2

Hyrpaket 3

Hyrpaket 3

Hyrpaket 4

Hyrpaket 4

Hyrpaket - Lifepak CR2

Hyrpaket - Zoll

Hyrpaket 5

Hyrpaket 5

Hyrpaket 6

Hyrpaket 6

hyrpaket-7

Hyrpaket 7

Hyrpaket 8

Hyrpaket 8

Hyrpaket - Utomhusbruk

Hyrpaket 9

Hyrpaket 9

Hyrpaket 10

Hyrpaket 10

Hyrpaket 11

Hyrpaket 11

Hyrpaket 12

Hyrpaket 12

Förfrågan om hyrpaket

Om du är intresserad av att hyra en av våra hjärtstartare föreslår vi att du kontaktar oss via intresseanmälan nedan. Självklart kan du även ringa eller skicka oss ett mail, om du föredrar det som kontaktväg. 

Alla kan rädda liv

Hjärtstopp drabbar alla människor i alla åldrar och kan inträffa när som helst och var som helst. Varje år drabbas uppskattningsvis 10 000 personer i Sverige av plösligt hjärtstopp. Endast 600 överlever.

Flera studier visar att om en strömstöt ges från en hjärtstartare inom 3 minuter går det att rädda upp till 75% av alla som drabbas. Därför bör en hjärtstartare aldrig vara längre än 3 minuter bort.

Fördelar med att hyra hjärtstartare

Allt fler upptäcker fördelarna med att hyra hjärtstartare. Du behöver aldrig betala för reparationer eller service, hjärtstartaren är alltid under garanti. Elektroder och batterier byts ut utan extra kostnad och vi håller reda på när dem ska bytas ut.

Du betalar bara en låg månadskostnad och alla kostnader är 100% avdragsgilla. När du hyr en hjärtstartare av Medigo kan du välja om du vill betala månadsvis, kvartalsvis, halvårsvis eller årsvis. 

Hyr hjärtstartare för utomhusbruk

Under vintern kan temperaturer under 0°C påverka elektroniken i hjärtstartaren, även batteriets prestanda kan påverkas. Kylan kan också frysa gelen och minska livslängden på elektroderna.

Samtidigt kan en placering i direkt solljus på sommaren höja temperaturen i ett förvaringsskåp till över 65°C.

Om du vill hyra hjärtstartare och placera den utomhus ska du välja våra paket som har skåp med värme. En del skåp har även en fläkt som kan ventilera bort värme på sommaren. Fläkt och värme startas automatisk vilket ger en låg energiförbrukning.

Färdiga Hyrpaket

I utomhusskåpen kan det bli fuktigt och dammigt. Därför har alla hjärtstartare i våra hyrpaket med utomhusskåp IP-klass 55. De betyder att damm och fukt inte kan tränga in i hjärtstartaren och skada elektriska komponenter.

Vi har ett komplett utbud av färdiga hyrpaket för utomhusbruk som kan skydda din hjärtstartare vid kallt väder. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill få kostnadsfri rådgivning.

När du hyr en hjärtstartare från Medigo kan du vara trygg med att du har en fungerande hjärtstartare av hög kvalitet. Vi erbjuder färdiga hyrpaket som inkluderar support och underhåll. Komplettera gärna med vår HLR-utbildning som vi då genomför hos er.