299kr/månad

exkl. moms

hs1 väska väggfäste Medigo.se

– Philips Heartstart HS1
– Väska
– Väggfäste
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 1

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

Philips Heartstart HS1, väska och väggfäste

Det här hyrpaketet innehåller Philips Hjärtstartare HS1, väska och väggfäste. Paketet rekommenderas för offentliga platser, kontor, gym, butiker, hotell eller i hemmet. Philips Heartstart HS1 är mycket enkel att använda och är en av världens mest sålda hjärtstartare,

Enkel att använda

Aktivera Philips Heartstart HS1 genom att dra i det gröna handtaget. Svenska röstanvisningar kommer att vägleda dig lugnt och tydligt genom hela processen. När hjärtstartaren känner att du har placerat elektroderna kommer den snabbt avgöra om patienten har drabbats av hjärtstopp eller inte. Om hjärtstartaren hittar en behandlingsbar rytm kommer den uppmana dig att trycka på defibrilleringsknappen.

Du kan inte göra fel! Om apparaten känner att det finns puls kommer den inte att ladda upp sig. Du kan alltså inte av misstag ge en strömstöt till en frisk person. Du får även anvisningar om hur du ska göra hjärt-lungräddning.

SMART Bifasisk behandling

Philips hjärtstartare använder en bifasisk energikurva som innebär att en lägre energimängd krävs vid defibrillering (150 J). Den här behandlingen är skonsammare men mycket effektiv. Den minskar också risken för biverkningar som är skadliga för ett bräckligt hjärta. Samtidigt som den ökar chansen till en längre överlevnad efter behandling. Philips bifasiska behandling har studerats noggrant och stöds av flera vetenskapligt granskade och publicerade dataPhilips HS1 är FDA godkänd och CE-märkt enligt MDD kraven 93/42/EEC.

Dagliga självtester

Philips hjärtstartare utför självtester varje dag. Över 80 olika punkter testas dagligen. Att statusindikatorn blinkar grönt visar att allt är som det ska. Hjärtstartaren börjar larma och blinka rött om batteri eller elektroder behöver bytas. Eller om apparaten kräver någon annan service. Detta säkrar en fungerande hjärtstartare vid en akut situation.

Utbildning

I samband med köp eller hyra av hjärtstartare rekommenderar vi HLR-utbildning. I en krissituation är det är alltid en fördel att ha övat hjärt-lungräddning (HLR) och fått övat på att använda hjärtstartaren. Här kan du läsa mer om vår HLR utbildning.