389kr/månad

exkl. moms

Philips-FRx-Arky-Polar

– Philips Heartstart FRx
– Väska
– Skåp med värme
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 11

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

Philips Hjärtstartare FRx med väska och värmeskåp

Philips Hjärtstartare FRx med väska och värmeskåp är ett paket lämpligt för placering av hjärtstartare utomhus. Philips Hjärtstartare FRx är en mycket robust och lättanvänd hjärtstartare. Den står emot vatten, damm, belastning på 500 kg och klarar ett fall på 1,22 meter mot betonggolv. Den har hög IP-klass (55) och väger endast 1,6 kg.

Utomhusskåp Arky Polar

Utomhusskåp Arky Polar skyddar hjärtstartaren i alla väder. Skåpet klarar hålla plusgrader även om temperaturen ute sjunker till -45°C. Värmen slås på och justeras automatiskt om temperaturen sjunker under +5°C, vilket ger skåpet en låg energiförbrukning.

Skåpet ansluts till vanligt vägguttag 230 V som den medföljande adaptern konverterar till 24 V. Skåpet är 100% damm- och vattentätt och kan förses med ett hänglås för att skydda hjärtstartaren mot stöld. Ett larm påkallar uppmärksamhet när skåpet öppnas.

Storlek: 40 x 34 x 20 cm

Barnnyckel

Med ett enkelt handgrepp kan Philips Hjärtstartare FRx dessutom anpassas för behandling av barnhjärtan. Genom att sätta i barnnyckeln (tillbehör) går FRx över i barnläge. Strömstyrkan minskas och samma elektroder kan användas på barn under 8 år.

Användarvänlig

Med sin långa batteritid och dagliga självtester är Philips Hjärtstartare så gott som underhållsfri. Att statusindikatorn blinkar grönt visar att allt är som det ska. Om Hjärtstartaren upptäcker att något är fel talar en röst om på svenska vad som behöver åtgärdas. Philips Hjärtstartare är en av världens mest sålda hjärtstartare tack vare sin användarvänlighet. En lugn och tydlig röst på leder användaren steg-för-steg genom varje moment. Känner du dig ändå osäker rekommenderar vi HLR-Utbildning.

Quick Shock

Vid ett hjärtstopp är det tiden som är avgörande om den drabbade personen kommer överleva. Hjärtstartaren ska snabbt kunna analysera och avgöra om strömstöt ska ges. Med Philips patenterade Quick Shock – är Philips snabbast på marknaden att avge en strömstöt.

SMART Bifasisk behandling

Philips hjärtstartare använder en bifasisk energikurva som innebär att en lägre energimängd krävs vid defibrillering (150 J). Detta för att minska biverkningar som är skadliga för ett bräckligt hjärta. Vilket ökar chansen till en längre överlevnad efter behandling.

CE-märkt enligt MDD-kraven 93/42/EEC – IP-klass 55

FRx väger endast 1,6 kg och batteriets kapacitet är minst 200 elstötar och 4 år stand-by-tid. Leveraras klar för användning med 8 år garanti.

Den här paketet innehåller:

1st Hjärtstartare Philips HeartStart FRx
1st Elektrodkassett
1st Batteri
1st Väska FRx med plats för hjärtstartaren
1st Tillbehör-kit (rakhyvel, ansiktsskydd, handskar, tork-kompress)
1st Värmeskåp med larm – ARKY Polar
1st Skylt “Hjärtstartare”
1st Bruksanvisning