Philips FRx väska väggfäste skylt

399kr/månad

exkl. moms

– Philips Heartstart FRx
– Väska
– Skåp med värme
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår batteri- och elektrodbyten för normalt underhåll.

Jag vill hyra paket 11

Kontakta oss för en offert. I meddelanderutan anger du speciella önskemål. Ange också om du önskar få pris på HLR-utbildning, hur många som ska utbildas och var utbildningen ska äga rum. Du kan givetvis också kontakta oss om du bara önskar mer information.

Beskrivning

Philips Hjärtstartare FRx med väska och värmeskåp

Philips Hjärtstartare FRx med väska och värmeskåp är ett paket lämpligt för placering av hjärtstartare utomhus. Philips Hjärtstartare FRx är en mycket robust och lättanvänd hjärtstartare. Den står emot vatten, damm, belastning på 500 kg och klarar ett fall på 1,22 meter mot betonggolv. Den har hög IP-klass (55) och väger endast 1,6 kg.

Skyddskåp med värme, larm och belysning

Värmeskåp – SOLID PLUS HEAT LED är lämpligt för förvaring av hjärtstartare utomhus. Värmeskåpet har ett svensktillverkat värmeelement som hela tiden ser till att skåpet har en innertemperatur på minst +5 grader. Även om temperaturen ute skulle sjunka ner till -30 grader. Värmen slås på och justeras automatiskt om temperaturen ute sjunker, vilket ger skåpet en låg energiförbrukning.

Skåpet är tillverkat av en plast med exceptionell hållbarhet. Materialet används främst till butiksfönster, flygplansfönster och dörrfönster som ska vara stöt-, spark- och slagtåliga. Den höga kvalitén säkerställer dessutom att skåpet står emot vatten, damm och direkt solljus (IP-klass 55). Skåpet finns i färgerna grönt, gult eller rött. Om inga önskemål om färg anges vid beställning levereras skåpet i färgen grönt.

Integrerad LED belysning ser till att skåpet syns tydligt och blir lätt att hitta i mörker. Om det skulle bli fel på värmeelementet eller vid ett strömavbrott kommer belysningen att börja blinka. Detta för att varna ägaren eller allmänheten att vidta åtgärder. När skåpet öppnas tjuter ett larm för att påkalla uppmärksamhet.

Barnnyckel

Med ett enkelt handgrepp kan Philips Hjärtstartare FRx dessutom anpassas för behandling av barnhjärtan. Genom att sätta i barnnyckeln (tillbehör) går FRx över i barnläge. Strömstyrkan minskas och samma elektroder kan användas på barn under 8 år.

Användarvänlig

Med sin långa batteritid och dagliga självtester är Philips Hjärtstartare så gott som underhållsfri. Att statusindikatorn blinkar grönt visar att allt är som det ska. Om Hjärtstartaren upptäcker att något är fel talar en röst om på svenska vad som behöver åtgärdas. Philips Hjärtstartare är en av världens mest sålda hjärtstartare tack vare sin användarvänlighet. En lugn och tydlig röst på leder användaren steg-för-steg genom varje moment.

Quick Shock

Vid ett hjärtstopp är det tiden som är avgörande om den drabbade personen kommer överleva. Hjärtstartaren ska snabbt kunna analysera och avgöra om strömstöt ska ges. Med Philips patenterade Quick Shock – är Philips snabbast på marknaden att avge en strömstöt.

SMART Bifasisk behandling

Philips hjärtstartare använder en bifasisk energikurva som innebär att en lägre energimängd krävs vid defibrillering (150 J). Detta för att minska biverkningar som är skadliga för ett bräckligt hjärta. Vilket ökar chansen till en längre överlevnad efter behandling.

CE-märkt enligt MDD-kraven 93/42/EEC – IP-klass 55.

FRx väger endast 1,6 kg och batteriets kapacitet är minst 200 elstötar och 4 år stand-by-tid. Leveraras klar för användning med 8 år garanti.

 

 

Den här produkten innehåller:
1st Hjärtstartare Philips HeartStart FRx
1st Elektrodkassett
1st Batteri
1st Väska FRx med plats för hjärtstartaren
1st Tillbehör-kit (rakhyvel, ansiktsskydd, handskar, tork-kompress)
1st Värmeskåp med larm – SOLID PLUS HEAT LED
1st Skylt “Hjärtstartare”
1st Bruksanvisning
Levereras med 8 års garanti på hjärtstartaren.

Mått: Höjd 48 cm, Bredd 48 cm, Djup 18 cm, Vikt 6,7 kg