389kr/månad

exkl. moms

cr2 värmeskåp

– Physio Control Lifepak CR2
– Väska
– Skåp med värme
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 12

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

LIFEPAK CR2 med utomhusskåp ROTAID SOLID PLUS HEAT LED

Lifepak CR2 levereras med värmeskåp ROTAID SOLID PLUS HEAT LED för förvaring av hjärtstartare utomhus. Skåpet har ett värmeelement som hela tiden ser till att skåpet har en innertemperatur på minst +5 grader. Även om temperaturen skulle sjunka ner till -25 grader. Värmen slås på och justeras automatiskt vilket ger skåpet en låg energiförbrukning.

LED belysning

Integrerad LED belysning ser till att skåpet syns tydligt och blir lätt att hitta i mörker. Belysningen kommer också att börja blinka om det blir fel på värmeelementet eller vid ett strömavbrott. Detta för att varna ägaren eller allmänheten att vidta åtgärder.

Robust

Skåpet är tillverkat av Polykarbonat som är en transparent plast med exceptionell hållbarhet. Materialet används främst till flygplansfönster och dörrfönster som ska vara stöt-, spark- och slagtåliga. Den höga kvalitén säkerställer dessutom att skåpet står emot vatten, damm och direkt solljus.

Den gröna färgen och den karaktäristiska runda formen gör skåpet lätt att känna igen. En stor hjärtstartarsymbol i mitten visar tydligt vad skåpet innehåller. Skåpet passar praktiskt taget alla typer av hjärtstartare på marknaden och öppnas enkelt genom att vrida locket i pilarnas riktning. Skåpet som är olåst har ett  larm påkallar uppmärksamhet när skåpet öppnas.

Storlek

Höjd 48 cm, Bredd 48 cm, Djup 18 cm, Vikt 6,7 kg

Montering

Skåpet ansluts enkelt till 230 V som den medföljande adaptern konverterar ner till 24 V.

Hjärtstartare Physio Control Lifepak CR2, wifi

Barnläge

Barnläget kan nås genom att trycka på knappen BARNLÄGE. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för småbarn utan att man behöver byta elektroder. Barnläget justerar också HLR-coachning så att den passar för småbarn.
Såväl utbildade som icke-utbildade användare kan enkelt förstå hur man startar hjärtstartaren.

DUBBEL SPRÅKFUNKTION

Defibrillatorn kan beställas med två språk. Enheter med dubbla språk startar användningen på det primära språket. Ett röstmeddelande och knappen SPRÅK gör det lätt för användaren att byta till det andra språket, om så önskas.

Analystekniken cprINSIGHT™

Analyserar efter stötbar rytm under HLR utan något behov för pauser.

Metronom och HLR-vägledning

Fastställer en effektiv takt och guidar användare så att, utövandet detekteras och åtgärdas efter behov.

Tekniken ClearVoice™

Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.

Högsta tillgängliga energi

Upp till 360J för mer effektiva stötar efter behov.

LIFEPAK TOUGH™

IP-klass 55 för utmanande miljöer.

QUIK-STEP™-elektroder

Elektroder dras av direkt från basen för snabbare placering sida vid sida.

LIFELINKcentral™

LIFELINKcentral AED programhanteraren övervakar varje CR2 som är ansluten till Wi-Fi® och varnar dig automatiskt om allt som skulle kunna påverka enhetens beredskap. Tomt batteri? AED på fel plats? Du får en varning via LIFELINKcentral AED-programhanteraren, som gör det lättare och billigare att hantera dina enheter, samtidigt som programmets beredskap och effektivitet förbättras.

8-års garanti

Stöds av en 8-års garanti.

Batteri och elektroder:

Batteri och elektroder håller i 4 år.

Skyddsklass:

IP55

Storlek:

Höjd: 9,7 cm
Bredd: 22,6 cm
Djup: 27,4 cm

Vikt:

2,0 kg