Philips HS1 förvaringsskåp

319kr/månad

exkl. moms

– Philips Heartstart HS1
– Väska
– Väggfäste
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Offertförfrågan hyrpaket 2

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

Philips Hjärtstartare HS1, väska och larmat skåp

Det här paketet rekommenderas för inomhusbruk på offentliga platser, kontor, gym, butiker, hotell eller bostadsrättsföreningen.
Philips Heartstart HS1 är en världens mest sålda hjärtstartare tack vare sin användarvänlighet. Den har lång batteritid och är så gott som underhållsfri och den är redo att användas på ett ögonblick.

Larmat skåp

Paketet levereras med ett olåst skåp som har ett batteridrivet larm som påkallar uppmärksamhet när dörren öppnas.
Detta för att varna ägaren eller allmänheten att vidta åtgärder. Skåpet monteras enkelt på vägg med medföljande skruvar. Storlek: 38x38x20 cm

Dagliga självtester

Många väljer köpa Philips hjärtstartare för att det är så användarvänliga och driftsäkra. Philips hjärtstartare utför självtester varje dag. Att statusindikatorn blinkar grönt visar att allt är som det ska. Hjärtstartaren börjar larma om batteri eller elektroder måste bytas eller om apparaten kräver någon annan service.

Vägleder dig genom varje steg

Aktivera Philips Heartstart HS1 hjärtstartare genom att dra i det gröna handtaget. Röstanvisningarna från Life Guidance vägleder dig lugnt och tydligt genom hela processen – från hur du placerar ut varje elektrod på patienten till hur du utför hjärt-lungräddning och ger en strömstöt. Du får även anvisningar om hur ofta du ska göra bröstkompressioner och blåsa in luft.

Quick Shock

Vid ett hjärtstopp är det tiden som är avgörande om den drabbade personen kommer överleva. Hjärtstartaren ska snabbt kunna analysera och avgöra om strömstöt ska ges. Med Philips patenterade Quick Shock – är Philips snabbast på marknaden att avge en strömstöt. Detta ökar chansen till överlevnad.

Philips hjärtstartare använder en bifasisk energikurva som innebär att en lägre energimängd krävs vid defibrillering (150 J). Detta för att minska biverkningar som är skadliga för ett bräckligt hjärta. Vilket ökar chansen till en längre överlevnad efter behandling.

CE-märkt enligt MDD kraven 93/42/EEC. IP-klass 21. HS1 väger är endast 1,5 kg och batteriets kapacitet är minst 200 elstötar och minst 4 år stand-by-tid. Levereras klar för användning med 8 år garanti.

Utbildning

I samband med köp eller hyra av hjärtstartare rekommenderar vi utbildning. I en krissituation är det är alltid en fördel att ha övat hjärt-lungräddning (HLR) och fått övat på att använda hjärtstartaren. Utbildningen som rekommenderas: HLR-Utbildning.

Den här paketet innehåller:

1st Hjärtstartare Philips HeartStart HS1
1st Larmat skåp i vit plåt inkl. batteri och monteringsskruvar.
1st Väska med plats för hjärtstartare
1st Tillbehör (Sax, Rakhyvel, Ansiktsskydd, Handskar, Tork-kompress)
1st Skylt “Hjärtstartare”
1st Bruksanvisning