319kr/månad

exkl. moms

Philips HS1 förvaringsskåp

– Philips Heartstart HS1
– Väska
– Väggfäste
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 2

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

Philips HeartStart HS1, väska och larmat skåp

Det här paketet rekommenderas för inomhusbruk på offentliga platser, kontor, gym, butiker, hotell, i bostadsrättsföreningen och i liknande miljöer.

Philips HeartStart HS1

Paketet innehåller Philips Heartstart HS1 som är världens mest sålda hjärtstartare. Hjärtstartaren har utformats för vanliga människor som har hamnat i en akut situation. Med Philips HS1 kan praktiskt taget vem som helst behandla en person som drabbats av hjärtstopp. Hjärtstartaren har lång batteritid och är så gott som underhållsfri.

Larmat skåp

Paketet levereras också med ett Larmat skåp. Skåpet är olåst men ett batteridrivet larm påkallar uppmärksamhet när dörren öppnas. Detta för att varna ägaren eller allmänheten att vidta åtgärder. Batterier och skruvar för montering medföljer. Skåpets storlek är: Bredd 38 cm, höjd 38 cm och djup 20 cm.

Dagliga självtester

Philips hjärtstartare utför självtester varje dag. Att statusindikatorn blinkar grönt visar att allt är som det ska. Hjärtstartaren börjar larma om batteri eller elektroder måste bytas, eller om apparaten kräver någon annan service.

Vägleder dig genom varje steg

Aktivera Philips Heartstart HS1 genom att dra i det gröna handtaget. Röstanvisningarna vägleder dig lugnt och tydligt genom hela processen – från hur du placerar ut varje elektrod på patienten till hur du utför hjärt-lungräddning och ger en strömstöt. Du får även anvisningar om hur du ska utföra hjärt-lungräddning.

Bifasisk behandling

Philips hjärtstartare använder en bifasisk behandling som innebär att en lägre energimängd krävs vid defibrillering (150 J). Detta för att minska biverkningar som är skadliga för ett bräckligt hjärta. Vilket också ökar chansen till en längre överlevnad efter behandling.

8 års garanti

Philips Heartstart HS1 väger är endast 1,5 kg och batteriets kapacitet är 200 elstötar eller minst 4 år i stand-by-läge. Philips Heartstart HS1 är FDA godkänd och CE-märkt och den enda hjärtstartaren i hela världen som är godkänd att få säljas över disk i USA.

HLR-utbildning

I samband med köp eller hyra av hjärtstartare rekommenderar vi vår HLR-utbildning. Om ett hjärtstopp inträffar är det är alltid en fördel att ha övat hjärt-lungräddning (HLR) och fått övat på att använda hjärtstartaren.

Den här paketet innehåller:

1st Hjärtstartare Philips HeartStart HS1
1st Larmat skåp inkl. batteri och monteringsskruvar.
1st Väska
1st Tillbehör (Sax, Rakhyvel, Ansiktsskydd, Handskar, Tork-kompress)
1st Skylt “Hjärtstartare”
1st Bruksanvisning
1st Support- och serviceavtal