hyra frx larmat skåp

349kr/månad

exkl. moms

– Philips Heartstart FRx
– Väska
– Förvaringsskåp med larm
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår batteri- och elektrodbyten för normalt underhåll.

Jag vill hyra paket 4

Skicka in nedanstående uppgifter så mailar vi dig ett hyresavtal. I meddelanderutan anger du speciella önskemål och antal hjärtstartare som du vill hyra.  Ange också om du önskar få pris på HLR-utbildning, hur många som ska utbildas och var utbildningen ska äga rum. Du kan givetvis också kontakta oss för offert eller om du bara önskar mer information.

Beskrivning

Philips Heartstart FRx, väska och larmat skåp

Paket innehållande Philips Heartstart FRx, väska och larmat skåp. Philips Hjärtstartare FRx är en mycket robust och lättanvänd hjärtstartare. Den står emot vatten, damm, belastning på 500 kg och klarar ett fall på 1,22 meter mot betonggolv. Den har hög IP-klass (55) och väger endast 1,6 kg.

Larmat skåp

Skåpet som är olåst har ett batteridrivet larm som påkallar uppmärksamhet när dörren öppnas. Skåpet är lämpligt för inomhusbruk på offentliga plaster, kontor, hotell eller bostadsrättsföreningen. Skåpet passar alla hjärtstartare vi säljer och monteras enkelt på vägg med medföljande skruvar. Storlek: 38x38x20 cm

Användarvänlig

Philips Hjärtstartare är en av världens mest sålda hjärtstartare tack vare sin användarvänlighet. En lugn och tydlig röst på leder användaren steg-för-steg genom varje moment.

Barnnyckel

Med ett enkelt handgrepp kan Philips Heartstart FRx dessutom anpassas för behandling av barnhjärtan. Genom att sätta i barnnyckeln (tillbehör) går FRx över i barnläge. Strömstyrkan minskas och samma elektroder kan användas på barn under 8 år.

Dagliga självtester

Med sin långa batteritid och dagliga självtester är Philips Hjärtstartare så gott som underhållsfri. Att statusindikatorn blinkar grönt visar att allt är som det ska. Om Hjärtstartaren upptäcker att något är fel talar en röst om på svenska vad som behöver åtgärdas.

Quick Shock

Vid ett hjärtstopp är det tiden som är avgörande om den drabbade personen kommer överleva. Hjärtstartaren ska snabbt kunna analysera och avgöra om strömstöt ska ges. Med Philips patenterade Quick Shock – är Philips snabbast på marknaden att avge en strömstöt.

SMART Bifasisk behandling

Philips hjärtstartare använder en bifasisk energikurva som innebär att en lägre energimängd krävs vid defibrillering (150 J). Detta för att minska biverkningar som är skadliga för ett bräckligt hjärta. Vilket ökar chansen till en längre överlevnad efter behandling.

CE-märkt enligt MDD-kraven 93/42/EEC

Heartstart FRx har hög IP-klass 55. FRx väger endast 1,6 kg och batteriets kapacitet är minst 200 elstötar och 4 år stand-by-tid. Levereras med 8 år garanti.

Utbildning

I samband med köp eller hyra av hjärtstartare rekommenderar vi utbildning. I en krissituation är det är alltid en fördel att ha övat hjärt-lungräddning (HLR) och fått övat på att använda hjärtstartaren. Utbildningen som rekommenderas hittar du här.