299kr/månad

exkl. moms

lifepak cr2 väggfäste

– Physio Control Lifepak CR2
– Väggkrok
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 5

Beskrivning

Hyrpaket 5 innehåller hjärtstartare Lifepak CR2 och en praktiskt väggkrok att hänga upp hjärtstartaren på. Hjärtstartaren rekommenderas till hem och företag och går att använda både på barn och vuxen utan extra tillbehör. Genom ett snabbt tryck på barnknappen går hjärtstartaren in i barnläge. När CR2 står i barnläge minskar strömstyrkan och behandling av barn under 8 år är möjlig.

DUBBEL SPRÅKFUNKTION

Lifepak CR2 finns även i tvåspråkig version. Enheter med dubbla språk startar användningen på svenska. Du kan när som helst byta språk till engelska genom ett tryck på SPRÅK-knappen.

LIFELINKcentral™

Med Wi-Fi uppkoppling och LIFELINK programmet kan du övervaka din CR2 när den är ansluten till trådlöst nätverk. Du kan få e-postmeddelanden om batteriet börjar ta slut, om apparaten har använts eller om en programuppdatering finns tillgänglig.

SUPPORT OCH SERVICE

Elektroder och batteri ska bytas vart fjärde år, även fast hjärtstartaren aldrig använts. I hyresavtalet ingår nya elektroder och batterier utan extra kostnad.

Vi hjälper även till att hålla reda på bäst-före-datum och meddelar dig när det är dags att byta elektroder och batterier för normalt underhåll.

Vi hjälper er också att återställa apparaten efter användning och erbjuder låneapparat om hjärtstartaren skulle behöva skickas iväg på service.