299kr/månad

exkl. moms

lifepak cr2 väggfäste

– Physio Control Lifepak CR2
– Väggkrok
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 5

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

LIFEPAK CR2 hjärstartare med handtag

Hjärtstartare LIFEPAK CR2 rekommenderas till kontor, gym, butiker, hemma, hotell, i bostadsrättsföreningen och liknande. Vi rekommenderar också LIFEPAK CR2 där barn ofta förekommer, t.ex på skolor, sport- och simhallar.

En design med enkel och tydlig grafik.

Såväl utbildade som icke-utbildade användare kan enkelt förstå hur man börjar. Svenska röstanvisningar vägleder dig steg-för-steg genom hela processen.

QUIK-STEP™ Elektroder

Elektroderna är utformade för att gå snabbt och lätt att öppna, vilket minskar den tid som går innan en strömstöt kan ges. När elektroderna placerats på patienten samarbetar de med defibrillatorn för att analysera hjärtrytmen och ge en stöt, om det behövs. Elektroderna kan användas på både vuxna och barn.

BARNLÄGE

Barnläget kan nås genom att trycka på knappen BARNLÄGE. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för småbarn utan att man behöver byta elektroder. Barnläget justerar också HLR-coachning så att den passar för småbarn.

hlrCOACH™ återkopplingsteknik

Defibrillatorn ger HLR-coachning vid lämpliga tillfällen under pågående HLR. Ett metronomklick hörs i korrekt hastighet för bröstkompressioner för att vägleda behandlaren. Defibrillatorn känner också av om bröstkompressioner ges och anpassar röstinstruktionerna, om det behövs, för att hjälpa behandlaren att ge bästa möjliga vård. Även om hjärtstartaren är enkel att använda föreslår vi att du går en utbildning i hjärt- lungräddning för ett säkrare handhavande.

Tekniken ClearVoice™

Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.

LIFELINKcentral™

Enheten kan anslutas med Wi-Fi. Med Wi-Fi uppkoppling och LIFELINKcentral AED programhanterare kan du övervaka din CR2 som är ansluten till Wi-Fi® och varnar dig automatiskt om allt som skulle kunna påverka enhetens beredskap.
Tomt batteri? Hjärtstartaren på fel plats? Du får en varning via LIFELINKcentral AED-programhanteraren, som gör det lättare och billigare att hantera dina enheter, samtidigt som programmets beredskap och effektivitet förbättras.

Högsta tillgängliga energi

Upp till 360J för mer effektiva stötar efter behov.

LIFEPAK TOUGH™

IP-klass 55 för utmanande miljöer.

8-års garanti

Hjärtstartaren levereras med 8-års fabriksgaranti.

Batteri och elektroder:

Batteri och elektroder håller i 4 år.

Skyddsklass:

IP-klass 55

Storlek:

Höjd: 9,7 cm
Bredd: 22,6 cm
Djup: 27,4 cm

Vikt:

2,0 kg