cr plus väska

269kr/månad

exkl. moms

– Physio Control Lifepak CR Plus
– Väska
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår batteri- och elektrodbyten för normalt underhåll.

Jag vill hyra paket 5

Skicka in nedanstående uppgifter så mailar vi dig ett hyresavtal. I meddelanderutan anger du speciella önskemål och antal hjärtstartare som du vill hyra.  Ange också om du önskar få pris på HLR-utbildning, hur många som ska utbildas och var utbildningen ska äga rum. Du kan givetvis också kontakta oss för offert eller om du bara önskar mer information.

Beskrivning

Hjärtstartare Lifepak CR Plus

Hjärtstartare Lifepak CR Plus är lämplig för kontor, hemmet och allmänna platser. Med den enkla och effektiva hjärtstartaren Lifepak CR Plus kan du skapa en hjärtsäker miljö.

En hjärtstartare har visat sig vara den enda effektiva behandlingen vid kammarflimmer, som är en potentiellt livshotande hjärtrytm i samband med plötsligt hjärtstopp.

Batteri och elektroder

Batteri och elektroder levereras som en enhet (CHARGE-PAK) och har en livslängd på ca två år från det att batteriet har aktiverats. * Till LIFEPAK CR Plus används ett utbytbart, icke laddningsbart batteri, CHARGE-PAK, som försörjer ett internt batteri. Det interna batteriet strömförsörjer i sin tur defibrillatorn.

Halvautomatisk eller helautomatisk

LIFEPAK CR Plus finns som halvautomatisk eller helautomatisk. Halvautomatisk innebär att det är användaren levererar strömstöten. Helautomatisk innebär att hjärtstartaren levererar strömstöten automatiskt efter att ha varnat att den kommer att defibrillera.

Skyddsklass

IP55

Storlek

Höjd: 24,1 cm.
Bredd: 20,3 cm.
Djup: 10,7 cm.

Vikt

1,6 kg.

Utbildning

I samband med köp eller hyra av hjärtstartare rekommenderar vi utbildning. I en krissituation är det är alltid en fördel att ha övat hjärt-lungräddning (HLR) och fått övat på att använda hjärtstartaren. Utbildningen som rekommenderas hittar du här.