319kr/månad

exkl. moms

cr2 väska väggfäste

– Physio Control Lifepak CR2, wifi
– Väska
– Väggfäste
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 6

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

LIFEPAK CR2 med väska

Lifepak CR2 levereras här i en skyddande väska och ett väggfäste med möjlighet att spänna fast hjärtstartaren. Lämpligt för tuffare miljöer, i fordon, ombord på båtar eller på resor.

En design med enkel och tydlig grafik.

Såväl utbildade som icke-utbildade användare kan enkelt förstå hur man börjar. Svenska röstanvisningar vägleder dig steg-för-steg genom hela processen.

QUIK-STEP™ Elektroder

Elektroderna är utformade för att gå snabbt och lätt att öppna, vilket minskar den tid som går innan en strömstöt kan ges. När elektroderna placerats på patienten samarbetar de med defibrillatorn för att analysera hjärtrytmen och ge en stöt, om det behövs. Elektroderna kan användas på både vuxna och barn.

BARNLÄGE

Barnläget kan nås genom att trycka på knappen BARNLÄGE. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för småbarn utan att man behöver byta elektroder. Barnläget justerar också HLR-coachning så att den passar för småbarn.

hlrCOACH™ återkopplingsteknik

Defibrillatorn ger HLR-coachning vid lämpliga tillfällen under pågående HLR. Ett metronomklick hörs i korrekt hastighet för bröstkompressioner för att vägleda behandlaren. Defibrillatorn känner också av om bröstkompressioner ges och anpassar röstinstruktionerna, om det behövs, för att hjälpa behandlaren att ge bästa möjliga vård. För att lära dig mer om hjärtstartaren föreslår vi vår HLR-Utbildning. Den kan komma till nytta även i situationer där det inte finns tillgång till hjärtstartare.

Tekniken ClearVoice™

Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.

LIFELINKcentral™

Enheten kan anslutas med Wi-Fi. Med Wi-Fi uppkoppling och LIFELINKcentral kan du övervaka din CR2 och få automatiska e-postmeddelanden om utgångsdatum för ett batteri eller elektroder närmar sig, om ett utgångsdatum har passerats eller om defibrillatorn inte blivit godkänd vid ett självtest. Ett meddelande skickas också när en programuppdatering finns tillgänglig. Programuppdateringar kan installeras direkt från LIFELINKcentral AED-programhanteraren eller LIFENET-systemet.

LIFEPAK TOUGH™

IP-klass 55 för utmanande miljöer.

8-års garanti

Stöds av en 8-års garanti.

Batteri och elektroder:

Batteri och elektroder håller i 4 år.

Skyddsklass:

IP-klass 55

Storlek:

Höjd: 9,7 cm
Bredd: 22,6 cm
Djup: 27,4 cm

Vikt:

2,0 kg