Hyrpaket 7

339kr/månad

exkl. moms

– Physio Control Lifepak CR2, wifi
– Väska
– Larmat skåp
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Offertförfrågan hyrpaket 7

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

LIFEPAK CR2 med larmat skåp

Det här paketet innehåller hjärtstartare Lifepak CR2 wifi och ett förvaringsskåp som är olåst men utrustat med ett batteridrivet larm som tjuter när skåpet öppnas. Paketet är lämpligt på offentliga plaster, kontor, hotell, i bostadsrättsföreningen och i liknande miljöer. Skåpet kräver ingen elinstallation och monteras enkelt på vägg med medföljande skruvar. Skåpets storlek är: Bredd 38cm, höjd 38cm, djup 20 cm.

QUIK-STEP™-elektroder

Elektroderna på Lifepak CR2 är utformade för att gå snabbt och lätt att öppna, vilket minskar den tid som går innan en strömstöt kan ges. Elektroderna kan användas på både vuxna och barn.

Barnläge

Hjärtstartaren kan enkelt anpassas för att behandla barn. Barnläge kan nås genom att trycka på knappen BARNLÄGE. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för småbarn utan att man behöver byta elektroder. Barnläget justerar också HLR-anvisningarna så att de passar för småbarn.

Analystekniken cprINSIGHT™

cprINSIGHT analysteknik gör att defibrillatorn kan analysera patientens hjärtrytm medan HLR ges. Detta minskar antalet pauser i bröstkompressionerna, vilket bidrar till att upprätthålla blodcirkulationen.

cprCOACH™ återkopplingsteknik

Defibrillatorn ger HLR-coachning vid lämpliga tillfällen under hjärtstilleståndsinsatsen. En metronomklick spelas upp i korrekt hastighet för bröstkompressioner för att vägleda behandlaren. Defibrillatorn känner också av om bröstkompressioner ges och anpassar röstinstruktionerna, om det behövs, för att hjälpa behandlaren att ge bästa möjliga vård. Vill du lära dig mer kan vi varmt rekommendera vår HLR-Utbildning.

Tekniken ClearVoice™

Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.

Högsta tillgängliga energi

Upp till 360J för mer effektiva stötar efter behov.

LIFEPAK TOUGH™

IP-klass 55 för utmanande miljöer.

LIFELINKcentral™

LIFELINKcentral AED programhanteraren övervakar varje CR2 som är ansluten till Wi-Fi® och varnar dig automatiskt om allt som skulle kunna påverka enhetens beredskap. Tomt batteri? AED på fel plats? Du får en varning via LIFELINKcentral AED-programhanteraren, som gör det lättare och billigare att hantera dina enheter, samtidigt som programmets beredskap och effektivitet förbättras.

Beredskapsindikator

Beredskapsindikatorn blinkar var 6:e sekund för att visa att defibrillatorn är redo för användning. Om defibrillatorn kräver uppmärksamhet blinkar inte beredskapsindikatorn och en varningssignal hörs var 15:e minut.

8-års garanti

Stöds av en 8-års garanti.

Batteri och elektroder:

Batteri och elektroder håller i 4 år.

Skyddsklass:

IP55

Storlek:

Höjd: 9,7 cm
Bredd: 22,6 cm
Djup: 27,4 cm

Vikt:

2,0 kg