Cr2 larmat skåp

349kr/månad

exkl. moms

– Physio Control Lifepak CR2, wifi
– Väska
– Larmat skåp
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår batteri- och elektrodbyten för normalt underhåll.

Jag vill hyra paket 7

Skicka in nedanstående uppgifter så mailar vi dig ett hyresavtal. I meddelanderutan anger du speciella önskemål och antal hjärtstartare som du vill hyra.  Ange också om du önskar få pris på HLR-utbildning, hur många som ska utbildas och var utbildningen ska äga rum. Du kan givetvis också kontakta oss för offert eller om du bara önskar mer information.

Beskrivning

LIFEPAK CR2 med larmat skåp

Väggskåpet är olåst men utrustat med ett batteridrivet larm som påkallar uppmärksamhet när dörren öppnas. Rekommenderas på offentliga plaster, kontor, hotell, i bostadsrättsföreningen och liknande. Skåpet kräver ingen elinstallation och monteras enkelt på vägg med medföljande skruvar. Storlek: Bredd 38cm, höjd 38cm, djup 20 cm.

Hjärtstartare med enkel design och tydlig grafik.

Såväl utbildade som icke-utbildade användare kan enkelt förstå hur man börjar.

QUIK-STEP™-elektroder

Elektroderna är utformade för att gå snabbt och lätt att öppna, vilket minskar den tid som går innan en strömstöt kan ges. Elektroderna kan användas på både vuxna och barn.

Barnläge

Hjärtstartaren kan enkelt anpassas för att behandla barn. Barnläge kan nås genom att trycka på knappen BARNLÄGE. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för småbarn utan att man behöver byta elektroder. Barnläget justerar också HLR-anvisningarna så att de passar för småbarn.

Analystekniken cprINSIGHT™

cprINSIGHT analysteknik gör att defibrillatorn kan analysera patientens hjärtrytm medan HLR ges. Detta minskar antalet pauser i bröstkompressionerna, vilket bidrar till att upprätthålla blodcirkulationen.

cprCOACH™ återkopplingsteknik

Defibrillatorn ger HLR-coachning vid lämpliga tillfällen under hjärtstilleståndsinsatsen. En metronomklick spelas upp i korrekt hastighet för bröstkompressioner för att vägleda behandlaren. Defibrillatorn känner också av om bröstkompressioner ges och anpassar röstinstruktionerna, om det behövs, för att hjälpa behandlaren att ge bästa möjliga vård.

Tekniken ClearVoice™

Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.

Högsta tillgängliga energi

Upp till 360J för mer effektiva stötar efter behov.

LIFEPAK TOUGH™

IP-klass 55 för utmanande miljöer.

LIFELINKcentral™

LIFELINKcentral AED programhanteraren övervakar varje CR2 som är ansluten till Wi-Fi® och varnar dig automatiskt om allt som skulle kunna påverka enhetens beredskap. Tomt batteri? AED på fel plats? Du får en varning via LIFELINKcentral AED-programhanteraren, som gör det lättare och billigare att hantera dina enheter, samtidigt som programmets beredskap och effektivitet förbättras.

Beredskapsindikator

Beredskapsindikatorn blinkar var 6:e sekund för att visa att defibrillatorn är redo för användning. Om defibrillatorn kräver uppmärksamhet blinkar inte beredskapsindikatorn och en varningssignal hörs var 15:e minut.

8-års garanti

Stöds av en 8-års garanti.

Batteri och elektroder:

Batteri och elektroder håller i 4 år.

Skyddsklass:

IP55

Storlek:

Höjd: 9,7 cm
Bredd: 22,6 cm
Djup: 27,4 cm

Vikt:

2,0 kg