cr2 väska väggfäste

349kr/månad

exkl. moms

– Physio Control Lifepak CR2, wifi
– Väska
– Väggfäste
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår batteri- och elektrodbyten för normalt underhåll.

Jag vill hyra paket 7

Skicka in nedanstående uppgifter så mailar vi dig ett hyresavtal. I meddelanderutan anger du speciella önskemål och antal hjärtstartare som du vill hyra.  Ange också om du önskar få pris på HLR-utbildning, hur många som ska utbildas och var utbildningen ska äga rum. Du kan givetvis också kontakta oss för offert eller om du bara önskar mer information.

Beskrivning

LIFEPAK CR2 med väska

Lifepak CR2 levereras här med väggfäste och en skyddande väska. Lämpligt om du vill kunna ta med hjärtstartaren på resor. Även i tuffare miljöer, i fordon eller ombord på båtar.

En design med enkel och tydlig grafik.

Såväl utbildade som icke-utbildade användare kan enkelt förstå hur man börjar.

Dubbel språkfunktion

Hjärtstartaren kan beställas med två språk. Enheter med dubbla språk startar instruktionerna på det primära språket (svenska). Ett röstmeddelande och knappen SPRÅK gör det lätt för användaren att byta till det andra språket (engelska), om så önskas.

Barnläge

Barnläget kan nås genom att trycka på knappen BARNLÄGE. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för småbarn utan att man behöver byta elektroder. Barnläget justerar också HLR-coachning så att den passar för småbarn.

Analystekniken cprINSIGHT™

Analyserar efter stötbar rytm under HLR utan något behov för pauser.

Metronom och HLR-vägledning

Fastställer en effektiv takt och guidar användare så att, utövandet detekteras och åtgärdas efter behov.

Tekniken ClearVoice™

Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.

Högsta tillgängliga energi

Upp till 360J för mer effektiva stötar efter behov.

LIFEPAK TOUGH™

IP-klass 55 för utmanande miljöer.

LIFELINKcentral™

LIFELINKcentral AED programhanteraren övervakar varje CR2 som är ansluten till Wi-Fi® och varnar dig automatiskt om allt som skulle kunna påverka enhetens beredskap.
Tomt batteri? AED på fel plats? Du får en varning via LIFELINKcentral AED-programhanteraren, som gör det lättare och billigare att hantera dina enheter, samtidigt som programmets beredskap och effektivitet förbättras.

Storlek:

Höjd: 9,7 cm
Bredd: 22,6 cm
Djup: 27,4 cm

Vikt:

2,0 kg

Utbildning

I samband med köp eller hyra av hjärtstartare rekommenderar vi utbildning. I en krissituation är det är alltid en fördel att ha övat hjärt-lungräddning (HLR) och fått övat på att använda hjärtstartaren. Utbildningen som rekommenderas hittar du här.