319kr/månad

exkl. moms

Hyra Hjärtstartare

– Hjärtstartare Lifepak CR2
– Larmat skåp
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 7

Beskrivning

Hyrpaket 7 rekommenderas för inomhusbruk på allmänna platser, på företag och i bostadsrättsföreningar. Skåpet har ett larm som påkallar uppmärksamhet när dörren öppnas. Det minskar risken för stöld samt varnar ägaren eller allmänheten att vidta åtgärder. Larmet tystas när dörren stängs.

Lifepak CR2

Lifepak CR2 kan behandla både på barn och vuxna utan extra tillbehör. Genom ett snabbt tryck på barnknappen går hjärtstartaren in i barnläge. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för barn under 8 år. Barnläget justerar också HLR-anvisningarna så att de passar för småbarn. Lifepak CR2 kan också fås i tvåspråkig version.

SUPPORT OCH SERVICE

Elektroder och batteri ska bytas vart fjärde år, även fast hjärtstartaren aldrig använts. Vi meddelar dig när det är dags att byta elektroder och batterier för normalt underhåll. I våra hyresavtal ingår nya elektroder och batterier utan extra kostnad under hela avtalstiden. Vi hjälper dig också att återställa apparaten efter användning och erbjuder låneapparat om hjärtstartaren skulle behöva skickas iväg på service.