329kr/månad

exkl. moms

Hyrpaket 8

– Physio Control Lifepak CR2
– Skåp med larm
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 8

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

LIFEPAK CR2 hjärtstartare med skåp ROTAID PLUS

Hjärtstartare Lifepak CR2 och ROTAID PLUS inomhusskåp. Skåpet har en tilltalande design och passar in i alla typer av inomhusmiljöer. Den karaktäristiska runda formen gör skåpet lätt att känna igen och den genomskinliga plasten gör det tydligt att se vad skåpet innehåller. Skåpet har ett batteridrivet larm påkallar uppmärksamhet när skåpet öppnas. Skåpet öppnas enkelt genom att vrida locket i pilarnas riktning.  Skåpet monteras på vägg med medföljande skruv och plugg.

Storlek på skåp: Höjd 47 cm, Bredd 47 cm, Djup 18 cm, Vikt: 1,7kg

Hjärtstartare Physio Control Lifepak CR2

Såväl utbildade som icke-utbildade användare kan enkelt förstå hur man börjar. Svenska röstanvisningar vägleder dig steg-för-steg genom hela processen.

QUIK-STEP™ Elektroder

Elektroderna är utformade för att gå snabbt och lätt att öppna, vilket minskar den tid som går innan en strömstöt kan ges. När elektroderna placerats på patienten samarbetar de med defibrillatorn för att analysera hjärtrytmen och ge en stöt, om det behövs. Elektroderna kan användas på både vuxna och barn.

BARNLÄGE

Barnläget kan nås genom att trycka på knappen BARNLÄGE. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för småbarn utan att man behöver byta elektroder. Barnläget justerar också HLR-coachning så att den passar för småbarn.

hlrCOACH™ återkopplingsteknik

Defibrillatorn ger HLR-coachning vid lämpliga tillfällen under pågående HLR. Ett metronomklick hörs i korrekt hastighet för bröstkompressioner för att vägleda behandlaren. Defibrillatorn känner också av om det ges bröstkompressioner justerar röstinstruktionerna utifrån behov för att hjälpa behandlaren att ge bästa möjliga vård. Vill du vara väl förberedd föreslår vi vår HLR Utbildning.

Tekniken ClearVoice™

Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.

LIFEPAK TOUGH™

IP-klass 55 för utmanande miljöer.

LIFELINKcentral™

LIFELINKcentral AED programhanteraren övervakar varje CR2 som är ansluten till Wi-Fi® och varnar dig automatiskt om allt som skulle kunna påverka enhetens beredskap. Tomt batteri? AED på fel plats? Du får en varning via LIFELINKcentral AED-programhanteraren, som gör det lättare och billigare att hantera dina enheter, samtidigt som programmets beredskap och effektivitet förbättras.

8-års garanti

Stöds av en 8-års garanti.

Batteri och elektroder:

Batteri och elektroder håller i 4 år.

Storlek:

Höjd: 9,7 cm
Bredd: 22,6 cm
Djup: 27,4 cm

Vikt:

2,0 kg