379kr/månad

exkl. moms

FRX SC1230

– Philips Heartstart FRx
– Väska
– Skåp med larm och ventilation
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 9

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Beskrivning

Philips FRx, väska och värmeskåp SC1230

Hjärtstartare och värmeskåp som rekommenderas där man vill förvara sin hjärtstartare utomhus på offentliga platser, i bostadsrättsföreningen, samfällighetsföreningen, campingplatser och liknande. Philips hjärtstartare FRx är enkel att använda och tål tuff hantering. Den står emot vatten, damm, en belastning på 500 kg och klarar ett fall på 1,22 meter mot betonggolv. Den har hög IP-klass (55) och väger endast 1,6 kg.

Enkelt och effektivt värmeskåp

Smartcase 1230, värmeskåp för hjärtstartare är tillverkat i rostfritt stål med en skyddande beläggning. Det rostfria materialet ger ett optimalt skydd för hjärtstartaren. Ett enkelt och effektivt värmeskåp som garanterar bästa möjliga prestanda till lägsta pris.

Skyddar mot värme och kyla

Skåpet är utrustat med ett elvärmeelement, aktiv ventilation och ett slagtåligt fönster. Isolerat för att spara energi under uppvärmning vilket skyddar hjärtstartaren mot extrema temperaturer så låga som -20º C. Skåpet har också en fläkt som kan ventilera bort värme. Värme och fläkt slås på och justeras automatiskt vilket ger skåpet en låg energiförbrukning.

Genom att vrida det svarta vredet 90 grader åt höger kan dörren öppnas och hjärtstartaren enkelt avlägsnas. När skåpet öppnas lyser den röda lysdiodlampan och ett intensivt larm påkallar uppmärksamhet. Detta för att varna ägaren eller allmänheten att vidta åtgärder.

Skåpet ansluts till vanligt vägguttag 230 V som den medföljande adaptern konverterar till 24 V.
Levereras med monteringsanvisning, skruv och plugg.
Storlek: Höjd 40 cm, Bredd 40 cm, Djup 20 cm.
Vikt: 9 kg
IP-klass: 54

Skåpet finns i färgerna grön eller grå.

Användarvänlig

Philips Hjärtstartare är en av världens mest sålda hjärtstartare tack vare sin användarvänlighet. En lugn och tydlig röst på leder användaren steg-för-steg genom varje moment.

Barnnyckel

Med ett enkelt handgrepp kan Philips Heartstart FRx dessutom anpassas för behandling av barnhjärtan. Genom att sätta i barnnyckeln (tillbehör) går FRx över i barnläge. Strömstyrkan minskas och samma elektroder kan användas på barn under 8 år.

Dagliga självtester

Med sin långa batteritid och dagliga självtester är Philips Hjärtstartare så gott som underhållsfri. Att statusindikatorn blinkar grönt visar att allt är som det ska. Om Hjärtstartaren upptäcker att något är fel talar en röst om på svenska vad som behöver åtgärdas.

Quick Shock

Vid ett hjärtstopp är det tiden som är avgörande om den drabbade personen kommer överleva. Hjärtstartaren ska snabbt kunna analysera och avgöra om strömstöt ska ges. Med Philips patenterade Quick Shock – är Philips snabbast på marknaden att avge en strömstöt.

SMART Bifasisk behandling

Philips hjärtstartare använder en bifasisk energikurva som innebär att en lägre energimängd krävs vid defibrillering (150 J). Detta för att minska biverkningar som är skadliga för ett bräckligt hjärta. Vilket ökar chansen till en längre överlevnad efter behandling.

CE-märkt enligt MDD-kraven 93/42/EEC

Heartstart FRx har hög IP-klass 55. FRx väger endast 1,6 kg och batteriets kapacitet är minst 200 elstötar och 4 år stand-by-tid. Levereras med 8 år garanti.

Utbildning

I samband med köp eller hyra av hjärtstartare rekommenderar vi utbildning. I en krissituation är det är alltid en fördel att ha övat hjärt-lungräddning (HLR) och fått övat på att använda hjärtstartaren. Utbildningen vi rekommenderar HLR-Utbildning.