379kr/månad

exkl. moms

FRX SC1230

– Philips Heartstart FRx
– Väska
– Skåp med larm och ventilation
– Skylt
– Serviceavtal

I serviceavtalet ingår support och underhåll under hela avtalstiden.

Kontakt hyrpaket 9

Philips FRx, väska och värmeskåp SC1230

Det här paketet är rekommenderas om man vill placera hjärtstartaren utomhus, året runt. Philips Heartstart FRx är enkel att använda och tål tuff hantering. Den står emot vatten, damm, en belastning på 500 kg och klarar ett fall på 1,22 meter mot betonggolv. Den har hög IP-klass (55) och väger endast 1,6 kg.

Skyddar mot värme och kyla

Skåpet är utrustat med ett element som slås på automatiskt om temperaturen ute sjunker under +5º C. Det kraftiga elementet klarar hålla plusgrader i skåpet även om temperaturen sjunker ner till -20º C. Skåpet har också en fläkt som kan ventilera bort värme om solen ligger på. Värme och fläkt slås på och justeras automatiskt vilket ger skåpet en låg energiförbrukning.

Genom att vrida det svarta vredet 90 grader åt höger kan dörren öppnas och hjärtstartaren enkelt avlägsnas. När skåpet öppnas lyser den röda lysdiodlampan och ett intensivt larm påkallar uppmärksamhet. Detta för att varna ägaren eller allmänheten att vidta åtgärder.

Skåpet ansluts till vanligt vägguttag 230 V som den medföljande adaptern konverterar till 24 V.
Levereras med monteringsanvisning, skruv och plugg.
Storlek: Höjd 40 cm, Bredd 40 cm, Djup 20 cm.
Vikt: 9 kg
IP-klass: 54

Skåpet finns i färgerna grön eller grå.

SUPPORT OCH SERVICE

Elektroder ska bytas vart annat år och batteri vart fjärde år, även fast hjärtstartaren aldrig använts. Vi hjälper till att hålla reda på bäst-före-datum och meddelar dig när det är dags att byta elektroder och batterier för normalt underhåll.
I våra hyresavtal ingår nya elektroder och batterier utan extra kostnad under hela avtalstiden. Vi hjälper dig att återställa apparaten efter användning och erbjuder låneapparat om hjärtstartaren skulle behöva skickas iväg på service.