Integritetspolicy

Tack för att du besöker vår webbsida https://medigo.se. Om du vill komma i kontakt med oss kan du göra det på tel.nr: 026-10 12 10 eller skicka ett mail till: info@medigo.se eller skicka ett brev till: Medigo AB, Kryddstigen 20 A, 802 92 Gävle, Sverige.
Medigo värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Din sekretess är viktig för oss och vi vill vara transparenta med informationen vi sparar, hur vi använder den och dina rättigheter att kontrollera den informationen. Därför har vi gjort en del uppdateringar i vår sekretesspolicy.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Medigo är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss såsom namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer samt e-postadress. Vi respekterar dina personuppgifter och vi kommer aldrig att sälja dem till tredje part. Vi kommer att behandla dina personuppgifter för att kunna administrera dina inköp, för marknadsföringsändamål genom bland annat e-post utskick samt för att kunna ge dig support och service på de produkter och tjänster du köpt av oss. Medigo har också en förpliktelse att ha uppgiftsregister om vissa produkter vi säljer och hyr ut, om vi skulle bli tvungna att behöva återkalla någon produkt. Vi måste då kunna komma i kontakt med dig som kund. Vissa personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden vid köpeavtal eller hyresavtal. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig köpet.

COOKIES

Denna webbplats använder cookies. Cookies används för att maximera en webbplats funktioner och därigenom kunna förbättra köpupplevelsen. Med hjälp av cookies kan webbplatsen bl.a. hålla reda på vilka varor du har placerat i varukorgen. En cookie är en textfil som lagras på din dator och som innehåller information som hjälper webbplatsen att identifiera besökaren. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av dessa i din webbläsare. Du kan även ställa in din webbläsare så att den meddelar dig varje gång du tar emot en cookie, vilket ger dig möjlighet att välja om du vill acceptera eller inte från fall till fall. Ingen personlig information så som namn eller e-post sparas.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Medigo kan komma att lämna ut dina personuppgifter till tjänsteleverantörer som behandlar personuppgifter för vår räkning, så kallade personuppgiftsbiträden. Dina personuppgifter kan även komma att behandlas av våra samarbetspartners. Vi har avtal med våra personuppgiftsbiträden som säkerställer att de behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna personuppgiftspolicy och våra instruktioner.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi behandlar bara personuppgifter så länge som det finns ett behov av att bevara dem för att fullgöra de ändamål som uppgifterna lämnades, eller samlades in för. Samma personuppgift kan lagras på flera olika ställen för olika ändamål. Detta kan innebära att en uppgift som har tagits bort ur ett system för att den inte längre är nödvändig för det ändamålet, kan finnas kvar i ett annat system där den lagras med stöd av samtycke, eller för ett annat ändamål där personuppgiften fortfarande behövs.
Personuppgifter som Medigo behandlar i syfte att administrera kundförhållande, inklusive dina inköp och användarkonto, eller för att fullgöra våra rättsliga förpliktelser eller avtal, t.ex. uppfylla garanti-, reklamations-, ångerrätts- eller försäkringsåtaganden, med dig behandlas under den tid det är nödvändigt för att Medigo ska kunna administrera kundförhållandet och fullgöra vårt avtal eller rättsliga förpliktelser gentemot dig.

RÄTT TILL INFORMATION

Du har rätt att, i enlighet med vad som följer av tillämplig personuppgiftslagstiftning, när som helst begära att få tillgång till de personuppgifter som behandlas om dig, att få felaktiga personuppgifter rättade, att Medigo ska sluta behandla samt radera dina personuppgifter, samt att invända mot behandlingen av personuppgifterna.