Utbildning - Brandskydd

Med rätt utbildning minimerar vi brandrisken

Med en grundläggande brandutbildning får ni kunskap i hur ni ska agera för att förebygga bränder i er verksamhet. Denna utbildning vänder sig till alla som behöver kunskap i brand, brandskydd och brandsäkerhet. Varje år anmäls tiotusentals brandskador till försäkringsbolagen och över 100 personer dör.

Bakgrund

För att uppfylla alla krav i Lagen om skydd mot olyckor bör verksamheten utbilda personalen i hur de ska agera vid en brand och hur man handskas med släckutrustning.

Det är viktigt att vara förberedd vid en eventuell brand så att alla kan agera så fort som möjligt och ta rätt beslut. Utbildningen består av både teori och praktik samt släckövning. Släckövningen kan ske både inomhus och utomhus.

Omfattning

• Varje kurstillfälle omfattar ca 3 timmar
• Max 15 deltagare per kurs
• Kursen innehåller både teori och praktik

Utbildningen ger följande kunskap

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att gå en av våra utbildningar, så föreslår vi att du kontaktar oss via intresseanmälan nedan så att vi kan estimera kostnad och tid för utbildningen. Självklart kan du även ringa eller skicka oss ett mail, om du föredrar det som kontaktväg. Vi återkommer till dig så fort vi har möjlighet.