Privat (inkl. moms)Företag (exkl. moms)
Privat (inkl. moms)Företag (exkl. moms)

HLR- & Första Hjälpen-utbildning

HLR- & Första Hjälpen-utbildning

Vår HLR- och Första Hjälpen utbildning är skräddarsydd för att rusta dig med nödvändiga färdigheter för att agera snabbt och effektivt i akuta situationer. Hjärt-lungräddning ger er den kunskap som krävs för att agera om en vuxen person drabbas av hjärtstopp. I Första Hjälpen utbildningen fokuserar vi på de grundläggande principerna enligt L-ABCDE för att säkerställa att du är välutrustad att hantera livshotande situationer.

L – Livsfarligt läge:

Lär dig att snabbt bedöma och flytta en person från en farlig plats. Vår utbildning fokuserar på att skapa en trygg omgivning för att minimera risken för ytterligare skador.

A – Andningsvägar:

Få kunskap om hur du säkerställer en öppen luftväg för att underlätta andningen. Vi tränar dig att agera snabbt och precist för att hantera situationer där andningsvägarna är hotade.

B – Bedöm andning:

Lär dig att stötta andningen hos en medvetslös person med normal andning. Vi ger dig de verktyg du behöver för att agera korrekt och tryggt i dessa situationer.

C – Cirkulation:

Få färdigheter att hantera stor blödning vid fysiskt trauma. Vår utbildning fokuserar på snabba och effektiva åtgärder för att minska blodförlust och rädda liv.

D – Dysfunktion:

Utbilda dig själv i att hantera misstänkta skador på huvud, nacke eller rygg. Vi ger dig den kompetens som krävs för att minimera riskerna för ytterligare skador och maximera patientens chanser till överlevnad.

E – Exponering:

Lär dig att hantera nerkylning, värmeslag och mindre skador genom korrekt exponering och omsorg. Vår utbildning ger dig de praktiska verktygen för att snabbt och effektivt lindra obehag och minimera skadeeffekter.

Praktisk Information:

Plats för kursen anpassar vi efter era önskemål och håller kursen antingen hos er eller på annan vald plats.
Utbildningen varar i cirka 3,5 timmar och kombinerar teori med praktik.
Efter avslutad grundutbildning kommer varje kursdeltagare att kunna bedöma medvetslöshet, utföra andningskontroll, larma 112, utföra HLR med bröstkompressioner och inblåsningar, använda hjärtstartare på ett säkert sätt och redogöra för arbetsplatsens olycksfallsrisker.

Investera i din kompetens och gör skillnad i nödsituationer genom att anmäla dig till vår HLR- & Första Hjälpen-utbildning idag. Din förmåga att agera kan vara skillnaden mellan liv och död.

Intresseanmälan

Vill du att vi kommer till just ditt företag eller din förening och hjälper er med utbildning? Kontakta oss gärna genom intresseanmälan nedan. Vi återkommer till er så snart som möjligt för att svara på era frågor och diskutera era utbildningsbehov.