Privat (inkl. moms)Företag (exkl. moms)
Privat (inkl. moms)Företag (exkl. moms)

HLR utbildning med hjärtstartare – Lär dig rädda liv

HLR utbildning med hjärtstartare

HLR utbildning med hjärtstartare kan rädda liv. Medigo erbjuder en grundläggande kurs i hjärt-lungräddning som ger er den kunskap som krävs för att agera om en vuxen person drabbas av hjärtstopp på arbetsplatsen eller något annat sammanhang. Kursen är praktiskt inriktad och består huvudsakligen av träning med verklighetstrogna dockor och övningshjärtstartare under ledning av erfarna instruktörer.

Svenska HLR-rådets riktlinjer följs under kursen, vilket garanterar en kvalitetssäkrad HLR utbildning. Under kursen får ni lära er att använda hjärtstartare, utföra HLR med god kvalitet och agera vid luftvägsstopp.

Kursen tar ca 2 timmar och kan hållas på plats hos er eller på en annan önskad plats. Maximalt antal deltagare är 12 personer per kurs och varje deltagare övar på egen halvkroppsdocka. Inga förkunskaper krävs för att delta och varje deltagare får ett kunskapsbevis som signeras av instruktören.

Tidsåtgång

Ca 2 timmar.

Maximalt antal deltagare

12 personer per kurs. 

Plats

Vi kommer ut till er och utför kursen på er arbetsplats eller på annan önskad plats.

Lokal

Golvutrymme för alla deltagare med varsin övningsdocka.

Instruktörer

Certifierade instruktörer via Svenska HLR-rådet med gedigen erfarenhet av att utbilda i HLR.

HLR utbildningen ger följande kunskap

Praktisk information

Skicka in en intresseanmälan till höger så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan

Vill du att vi kommer till just ditt företag eller din förening och hjälper er med utbildning? Kontakta oss gärna genom intresseanmälan nedan. Vi återkommer till er så snart som möjligt för att svara på era frågor och diskutera era utbildningsbehov.