HLR Utbildning

HLR utbildning med hjärtstartare

Varje år drabbas cirka 10 000 personer i Sverige av plötsligt hjärtstopp. Med fler utbildade livräddare och fler hjärtstartare ute i samhället kan fler liv räddas. Men hur gör man?

I denna grundläggande kurs i hjärt-lungräddning får ni den kunskap som krävs för att agera om en vuxen person drabbas av hjärtstopp på arbetsplatsen eller något annat sammanhang. HLR utbildningen består i huvudsak av praktisk träning med verklighetstrogna dockor och övningshjärtstartare under ledning av en erfaren instruktör.

Kursen följer Svenska HLR-rådets riktlinjer, vilket innebär att ni kan försäkra er om att ni får en kvalitetssäkrad HLR kurs. Under kursen får ni lära er att använda en hjärtstartare, utföra HLR med god kvalitet och hur man agerar vid luftvägsstopp.

Tidsåtgång

Ca 2 timmar.

Maximalt antal deltagare

12 personer per kurs.

Plats

Vi kommer ut till er och utför kursen på er arbetsplats eller på annan önskad plats.

Lokal

Golvutrymme för alla deltagare med varsin övningsdocka.

Instruktörer

Certifierade instruktörer via Svenska HLR-rådet med gedigen erfarenhet av att utbilda i HLR.

HLR utbildningen ger följande kunskap

Praktisk information

Skicka in en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan för HLR utbildning

Om du är intresserad av att gå en av våra utbildningar, så föreslår vi att du kontaktar oss via intresseanmälan nedan. Självklart kan du även ringa eller skicka oss ett mail, om du föredrar det som kontaktväg. Vi återkommer till dig så fort vi har möjlighet.